Bij iedereen in ons team stroomt sport als adrenaline door de aderen. Het zit in ons DNA. En organiseren vinden we ook erg leuk. Bij We Promote Sports brengen we daarom die twee dingen bij elkaar. We genieten er van om te zien hoe onze deelnemers, en die zijn soms 2 en soms 82 jaar oud, het naar de zin hebben. En wij gaan glimmen als het geluid van de microfonist wat harder moet omdat het zo druk is en de aanmoedigingen van supporters en publiek aanzwellen. Daar doen wij het allemaal voor.

Is er een idee, dan gaan we graag om de tafel om de opzet van een evenement uit te denken zodat het succesvol is. En dat kunnen grootschalige meerdaagse publieksevenementen boordevol sport, muziek en entertainment zijn, of juist ingetogen activiteiten voor een kleiner gezelschap. Het doel kan op meerdere manieren worden gehaald, en wij voelen telkens weer die uitdaging om het te laten slagen.

Onze evenementen

In 1996 zijn wij begonnen met het organiseren van evenementen. Toen waren dat nog wielerrondes en gebeurde dat onder de naam van WPR (Wielersport Promotie Rotterdam). In de loop der tijd zijn we steeds meer evenementen gaan organiseren. De wielerrondes werden uitgebreid met een breed randprogramma zoals kermissen en attracties, braderiën, vuurwerkshows, optredens van artiesten, dweilband festivals, feestavonden enzovoort enzovoort. Met die ervaring zijn we ook andere evenementen gaan organiseren. Een opsomming staat elders op deze site, we zijn best trots op de ruim 200 evenementen op ons palmares. Ze hebben allemaal één grote gemene deler: gezelligheid staat voorop en ze zijn allemaal georganiseerd om de beleving voor deelnemers en publiek zo mooi mogelijk te maken

Wij hebben ervaring met het opbouwen van veilige, afgezette parcoursen, kermissen en attracties, podiums met artiesten, VIP-paviljoens, braderieën, enzovoorts, en alles wat daarvoor nodig is (veiligheid, vergunning, etc.). Wij verzorgen trainingen, clinics, kleding en equipment om sporters te helpen naar een betere prestatie, als het nodig is in samenwerking met sponsors of andere organisatie uit ons netwerk. Op deze website is meer over onze evenementen terug te vinden, waarbij een aparte pagina is voor wielerrondes, hardloopwedstrijden en beach events omdat we die heel veel hebben gedaan. 

Ons Team en Opleiding

Er is goed teamwork voor nodig om een evenement voor elkaar te krijgen. Dat begint met de mensen op kantoor en gaat helemaal door tot de crew die in de voorbereiding en op de dag zelf in de weer is om alles in goede banen te leiden. Ook hier genieten er van als het team goed functioneert. Het is mooi om een geslaagd evenement te organiseren, maar wij voelen ons er goed bij als wij ook wat voor een ander kunnen doen of betekenen.

Wij bieden onze mensen dan ook graag een leuke dag, en we delen graag onze kennis en helpen je vooruit om verder te komen. Het vrijwilligersteam is hecht en naast het harde werken doen we graag ook af en toe wat leuks met elkaar. Daarnaast bieden wij mensen de kans om onder onze begeleiding het vak te leren. Vind je dat leuk, dan maken we je wegwijs in het onderdeel dat jou aanspreekt en hopen natuurlijk dat je je nog lang zult inzetten voor ons. Daarover lees je meer onder ‘ons team’.