Bij We Promote Sports werken we graag samen met stagiares van MBO, HBO en begeleiden we je ook met MDT-trajecten. Lees hieronder meer daarover.

Er is goed teamwork nodig om een evenement voor elkaar te krijgen. In de voorbereiding en op de dag zelf zijn er al snel tussen de 50 en 150 mensen in de weer om alles in goede banen te leiden. Wij genieten er van als het team goed functioneert. Het hoofddoel is om een geslaagd evenement of activiteit te organiseren, maar daarnaast is het voor ons belangrijk dat wij ook wat voor een ander kunnen doen of betekenen.

Wij bieden onze mensen niet alleen een leuke dag, we delen graag onze kennis en helpen je vooruit om verder te komen. Het vrijwilligersteam is hecht en naast het harde werken doen we ook af en toe wat leuks met elkaar. Ook zijn er al veel afgestuurde studenten die een stage bij We Promote Sports op hun cv hebben staan. Wij bieden studenten de kans om onder onze begeleiding het vak te leren. We maken we je wegwijs in het onderdeel van ons werk dat jou aanspreekt en we zijn blij met jou inzet en bijdrage aan onze evenementen. Je zult zien dat het werk bij ons gevarieerd is en dat je je eigen verantwoordelijkheden krijgt om je functie in te vullen. Heb je daar hulp bij nodig, dan staan we voor je klaar.

Mogelijkheden stages en MDT-traject

Wij hebben ruimte voor alle soorten stages. Het maakt niet uit of je in eerste, tweede, derde of vierde studiejaar zit, mbo of hbo. Ook begeleiden we je in je MDT-traject (Maatschappelijke Dienst Tijd).

Een goede werkhouding en doorzettingsvermogen zijn voor ons belangrijk. Ben je ondernemend, hou je van variatie in taken en ga je verantwoordelijkheid niet uit de weg, stuur ons dan een bericht via info@wepromotesports.nl waarin je ons laat weten dat je interesse hebt. Stuur bij voorkeur ook je cv mee.l