Wij omarmen het power walken en wandelen en maken er een echte happening van waar veel mensen plezier aan beleven. Wij zijn er dan ook blij mee dat de groepen recreatieve wandelaars én power walkers die meedoen aan onze evenementen blijft groeien. Daar richten wij onze evenementen speciaal voor in.

We hebben na onze eerste ervaringen in het organiseren van walks geluisterd naar alle tips en ons oor te luisteren gelegd bij powerwalkers en wandelaars. Speciaal voor die sporters zetten we de puntjes op de ‘i’ en regelen we alles zo goed mogelijk. We willen namelijk maar één ding: dat de power walkers en wandelaars een geweldige dag ervaren!

Waar dat dan in zit? Om te beginnen zijn wij super trots op onze landelijke primeur. Als eerste organisatie bieden wij om mee te doen aan onze walk mét tijdregistratie. Ga je lopen voor een snelle tijd, dan weet je direct je tijd als je terug bent bij de finish. Leuk hè! Verder hebben we speciale routeboekjes, worden de routes apart uitgepijld en zijn ze voor de liefhebbers in gpx beschikbaar en kun je ook een beschrijving op papier meenemen. Onderweg wandel je langs gezellige muziekpunten en bij de verzorgingsposten staan onze vrijwilligers (en indien nodig de EHBO) voor je klaar.  Maar vind je genieten belangrijker dan een snelle tijd, dan kun je bij veel van onze evenementen onderweg ook nog gerust een kopje koffie of thee drinken. Je moet natuurlijk wel op tijd weer binnen zijn. En ben je aan het eind van jouw walk gekomen en kom je bij de sfeervolle finish, dan staan wij op je te wachten met je welverdiende medaille!